Blog

Asiakasarvo avautuu ja vahvistuu reklamaatioiden avulla

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun tähtivieraana No No Non toimitusjohtaja Jaakko Timonen ja aiheena reklamaatioiden tuottama asiakasarvo.

Pia Rautakorpi

21.9.2021

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun 17.9. tähtivieraana suomalaislähtöisen No No No -startupin toimitusjohtaja Jaakko Timonen ja aiheena reklamaatioiden tuottama asiakasarvo.

No No No on suomalainen startup-yritys, joka on auttanut monia suuryrityksiä – kuten Walmart, Costco ja JCPenney – ratkomaan tuhansia reklamaatioita. 

Jaakko Timonen on luotsannut vuonna 2015 perustettua No No Nota sen perustamisesta lähtien. Alkutaipaleellaan yritys rakensi jalansijaa Suomessa, minkä jälkeen se siirtyi Yhdysvaltojen markkinoille. Nyt No No No on tehnyt paluuta myös Suomeen mm. Matkahuollon kanssa tehdyn laajan yhteistyön muodossa. 

Tämän vaiheikkaan yritystaipaleen aikana Timonen on sukeltanut syvälle sekä suomalaisten että ulkomaalaisten organisaatioiden saamien reklamaatioiden maailmaan. Asiakasarvon Rakentajat -klubissa hän kertoo, millainen on reklamaatioiden suhde asiakasarvoon.

Reklamaatiot valaisevat asiakasarvon todellisuutta

Alta löydät klubiaamun tallenteen, jolla Jaakko Timonen kertoo reklamaatioiden vaikutuksesta asiakasarvon kehittymiseen ja asiakaskäyttäytymiseen. Esimerkiksi:

  • Miksi yritysten kannattaisi tinkimällä tinkiä reklamaatioita?
  • Mitä harhaluuloja yrityksillä on reklamoivista asiakkaista?
  • Mitä kaikissa yrityksissä pitäisi ymmärtää reklamaatioiden hoitamisen vaikutuksesta asiakaspalvelukokemukseen ja asiakasarvoon?
  • Miten reklamointien käsittely ja syvempi ymmärtäminen voi ohjata esimerkiksi investointeja kehittämään asiakasarvoa tehokkaammin?

Lue lisää