Blog

Asiakasarvon kehittäminen on vastuullisuutta

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun tähtivieraana BCasterin perustaja ja toimitusjohtaja Janne Neuvonen ja aiheena Asiakkaan rakentama asiakasarvo.

Pia Rautakorpi

11.11.2021

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun 5.11. tähtivieraana BCasterin perustaja ja toimitusjohtaja Janne Neuvonen ja aiheena Asiakkaan rakentama asiakasarvo.

Janne Neuvonen on pari menestyksekästä exittiä tehnyt sarjayrittäjä, BCaster-startupin perustaja ja toimitusjohtaja sekä suomalaisten rakastaman Norppaliven isä.

Startupit saavat usein alkunsa perustajiensa halusta muuttaa maailmaa ja luoda arvoa. Niin myös BCaster, suomalainen startup, joka mahdollistaa aitojen kuvien ja videoiden keräämisen suoraan käyttäjiltä vastuullisesti ja käyttäjiä sitouttaen. Brändit voivat BCasterin avulla kerätä sellaistakin sisältöä, jota on muutoin vaikea hyödyntää esimerkiksi käyttöoikeuksien tai hallinnoimiseen liittyvien haasteiden takia.

Oletko lojaali asiakkaalle?

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa Janne kertoo yrityksensä tarinan ja matkan Yhdysvaltojen markkinoille sekä pohtii datan arvoa. Digitalisaation myötä dataa kerätään ja hyödynnetään yksityishenkilöistä ennen näkemätöntä vauhtia ja muutamat kansainväliset suuryritykset ovat käyttäneet dataa lähinnä itseään hyödyttäen. Keskustelu vastuullisesta datankäytöstä ja jokaisen oikeudesta omistaa oma datansa käy vilkkaana. 

Odotatko asiakkaan olevan lojaali yrityksellesi? Onko yrityksesi lojaali asiakkaalle?

Klubitallenteella Janne pohtii lisäksi:

  • Miten vastuullisuus ja asiakasarvo kulkevat käsikädessä?
  • Miksi amerikkalaiset yritykset suhtautuvat suomalaisia vakavammin asiakassuhteeseen?
  • Mitä suomalaisten yritysten kannattaisi oppia asiakasarvon rakentamisesta?

Lue lisää