Blog

Elintärkeä asiakasarvo – yksityisen syöpäsairaalan asiakasta palvellaan ihmisenä ihmisen rinnalla

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun tähtivieraana Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtaja Ilpo Tolonen ja aiheena Elintärkeä asiakasarvo.

Pia Rautakorpi

30.8.2021

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun 27.8. tähtivieraana oli Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtaja Ilpo Tolonen ja aiheena elintärkeä asiakasarvo.

Ilpo Tolonen on toiminut Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtajana vuodesta 2017. Yhteistyöstä julkisen ja yksityisen terveydenhuollon kanssa hänellä on jo 30 vuoden kokemus, joka sisältää kansainvälisen lääketeollisuuden johtotehtäviä Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa ja Baltian maissa.

Helsingissä sijaitseva Docrates on Suomen ja samalla Pohjoismaiden ainoa yksityinen täyden palvelun syöpäsairaala. Suurin osa sen potilaista on suomalaisia, mutta noin neljännes on hakeutunut hoitoihin ulkomailta. Yli 60 eri kansallisuutta edustavia potilaita palvellut Docrates onkin merkittävä suomalaisten terveydenhoitopalveluiden viejä.

Docrateen palvelut on suunniteltu täydentämään julkista sektoria. Tyypillisesti potilas hakeutuu syöpäsairaalaan hakemaan toisen mielipiteen tilanteeseensa tai toivoessaan viiveetöntä pääsyä tutkimuksiin tai hoitoihin.

Asiakasarvo on aina hallituksen agendalla

Alta löydät klubiaamun tallenteen, jolla Ilpo kertoo muun muassa:

  • Mitä asiakasarvoa yksityinen syöpäsairaala voi luoda Suomen kaltaisessa maassa, jossa on vahva julkinen terveyden- ja sairaanhoito?
  • Miten asiakas näkyy Docrateen hallituksen agendalla?
  • Miten Docrates kehittää ja ylläpitää kilpailuetuaan?

Lue lisää