Blog

Kilpailuetu syntyy asiakasarvosta

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun tähtivieraana Sini Saalasti ja aiheena asiakasarvon vaikutus liiketoimintamallin luomisessa ja kilpailuedun synnyttämisessä.

Pia Rautakorpi

12.8.2021

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun 6.8. tähtivieraana oli Sini Saalasti ja aiheena asiakasarvon vaikutus liiketoimintamallin luomisessa ja kilpailuedun synnyttämisessä.

Alvar Pet on startup-yrityksen taaperoiässä – vasta vajaa kaksivuotias. Tuossa pienessä ajassa palvelu on jo lanseerattu paitsi Suomen, myös Saksan markkinoille. Alvarin COO Sini Saalasti vieraili Asiakasarvon Rakentajissa kertomassa alkuvauhdin salaisuuden, joka liittyy – tietenkin – asiakasarvoon.

Alvar Pet on suomalainen startup, jonka missio on pienentää koirien hiilitassunjälkeä. Yritys tarjoaa vastuullisia ratkaisuja, jotka ovat asiakkaalle helppoja, koiralle tarvelähtöisiä ja korkealaatuisia – sekä ympäristölle vaikuttavia. Käytännössä jokaisen koiran tiedot syötetään asiakkuuden alussa Alvarin järjestelmään, joka tekee tutkimustietoon perustuen koiralle räätälöidyn ruokavaliosuosituksen. Alvarin kasvavaan tuoteperheeseen kuuluu vastuullisesti tuotetun koiranruoan lisäksi myös mm. herkkuja ja tarvikkeita.

Kaikki lähti liiketoimintamallista

Alta löydät klubiaamun tallenteen, jolla Sini kertoo muun muassa:

  • Miten Alvarin liiketoimintamalli on rakennettu asiakasarvon pohjalta, ja miten se luo yritykselle täysin uudenlaisen kilpailuedun markkinassaan?
  • Miten Alvarissa tuotetaan datan avulla asiakasarvoa?
  • Miksi ja miten Alvar laajentui Saksan markkinoille jo yrityksen alkutaipaleella?


Lue lisää