Blog

Menestys syntyy asiakas-kokemuksesta -tapahtuma syyskuussa

Arvovan Pia Rautakorpi puhuu 15.9.2021 tapahtumassa, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen asiakaskokemuksen johtamiseen.

Pia Rautakorpi

8.6.2021

Hyvä asiakaskokemus muodostaa menestyvän liiketoiminnan perustan. Strategisena valintana sekä oikein johdettuna ja toteutettuna se tarjoaa erinomaisen keinon erottua kilpailijoista ja kasvaa kannattavasti.

Tästä puhutaan Menestys syntyy asiakaskokemuksesta 2021 -tapahtumassa 15.9.2021 Helsingin messukeskuksessa, ja Arvova on menossa mukana.

Pia Rautakorpi pitää tapahtumassa puheenvuoron Asiakasarvon johtaminen ja arvon läpinäkyvä virtaus.

Timanttisen asiakaskokemuksen johtaminen

Kyseessä on asiakaskokemuksen johtamiseen ja sen ilmiöihin keskittynyt tapahtuma yritysten asiakaskokemuksesta vastaaville, johdolle, hallituksille ja omistajille.

Tapahtuman punaisena lankana toimii Alma Talentin keväällä 2021 julkaisema, välittömästi suosioon noussut Menestys syntyy asiakaskokemuksesta - B2B-johtajan opas -kirja. Konferenssi on merkittävin kokonaisvaltaiseen asiakaskokemuksen johtamiseen keskittynyt tapahtuma Suomessa, joka ensimmäistä kertaa tänä syksynä kokoaa alan kovimmat ammattilaiset yhteen.

Vuoden 2021 teemana on Timanttisen asiakaskokemuksen johtaminen, joka konkretisoidaan käytännön toiminnaksi case-esimerkein. Asiakaskokemuksen johtamista tarkasetllaan timanttisena kokonaisuutena, joka tuottaa konkreettisia liiketoimintahyötyjä.

Mukana Pian lisäksi joukko muita upeita asiakaskokemuksen asiantuntijoita sekä case-esimerkkejä.

Tapahtuma pidetään LIVENÄ. Tule mukaan!

Lisätietoa tapahtuman nettisivuilla.


Lue lisää