Blog

Priorisoidaan asiakasarvoa ja mitataan vaikuttavuutta

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun tähtivieraana Espoon seudun koulutuskuntayhtymän Omnian johtaja Tuula Antola ja aiheena asiakasarvon priorisointi.

Pia Rautakorpi

4.11.2021

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun 29.10. tähtivieraana oli Espoon seudun koulutuskuntayhtymän Omnian johtaja Tuula Antola ja aiheena asiakasarvon priorisointi.

Tuula Antola aloitti Omnian johdossa syyskuussa 2021. Kymmenen vuotta Espoon elinkeinojohtajana, aiempi kokemus useiden startup-yritysten perustamisesta, innovaatioiden kehittämisestä ja headhunterina antavat perspektiiviä koulutuskuntayhtymän asiakasarvon priorisointiin.

Omnia koulutustarjonta on valtava: ammatillisia tutkintoja, lukio-opintoja, kursseja, valmennuksia, työpajoja, maahanmuuttajien kotouttamista jne. Omniassa uskotaan asiakkaan haluun ja kykyyn oppia. Asiakkaiden laaja kirjo, kun mukaan otetaan vielä eri sidosryhmät asiakkaina, haastaa asiakasarvon priorisoinnin ja arvoverkkojen johtamisen.

Klubiaamun tallenteella Tuula pohtii muun muassa:

  • Millaista kilpailuetua Omnia koulutuskuntayhtymänä tavoittelee?
  • Miten koulutuksen asiakasarvo määritellään, kun ihmisten henkilökohtaiset opintopolut ja opiskelutarpeet ovat erilaisia?
  • Kuinka läpinäkyvien arvoverkkojen luominen ja johtaminen rakentaa arvoa kaikkialle yhteiskuntaa?

Lue lisää