Blog

Raha ja ROI testaavat asiakasarvon

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun tähtivieraana Nordic Startup Schoolin toimitusjohtaja Aki Luukkainen ja aiheena Suomalaisen yrityksen arvo maailmalla.

Pia Rautakorpi

8.9.2021

Asiakasarvon Rakentajat -klubissa perjantaiaamun 3.9. tähtivieraana oli Nordic Startup Schoolin toimitusjohtaja Aki Luukkainen ja aiheena suomalaisen yrityksen arvo maailmalla.

Aki Luukkainen on Nordic Startup Schoolin toimitusjohtaja, hallitusammattilainen ja enkelisijoittaja. Aki ymmärtää asiakasarvon merkityksen sekä startupin rakentamisessa ja kasvussa että kv-markkinoille tähtäämisessä.

Nordic Startup School, jonka Aki perusti yhdessä Tomi Terentjeffin kanssa 2020, tähtää startupien arvon kasvattamiseen kansainvälisillä markkinoilla. Tuoreella yrityskehittämöllä on jo laaja kansainvälinen mentoreiden ja partnereiden verkosto, työkalut ja vahva useamman vuoden kestävä prosessi, jolla tuetaan elinvoimaisia yritystaaperoita kasvun tielle. Aki hyödyntää Nordic Startupin työssään omaa kokemustaan suomalaisten yritysten kansainvälistymisessä. 

Customer Product Fit 

Alta löydät klubiaamun tallenteen, jolla Aki Luukkainen avaa, miksi startupin kannattaa keskittyä customer product fit:n kehittämiseen pitchaamisen sijaan,  mitä kyvykkyyksiä suomalaisilla yrityksillä on kansainvälistymiseen ja mitä ne tarvitsisivat lisää. Tallenteella Aki pohtii lisäksi:

  • Mitä suomalaisten yritysten täytyy tehdä pärjätäkseen maailmalla?
  • Miten Nordic Startup Schoolin liiketoimintamalli tukee startupia asiakasarvon kehittämisessä ja kasvussa kv-markkinassa?
  • Mitä yritysten hallitusten ja omistajien kannattaa tehdä asiakasarvon kehittämiseksi?

Lue lisää