Testaa oma ja organisaatiosi asiakasarvon osaaminen

Testaa, millä tasolla oman hallituksesi, johtoryhmäsi ja organisaatiosi asiakasarvon osaaminen ja tekeminen on. Parhaan tuloksen saat, kun pyydät kaikkia hallituksen ja johtoryhmän jäseniä vastaamaan testiin. Voit tehdä testit itse, ja pääset vertaamaan tuloksia muiden yritysten tuloksiin. Luonnollisesti yksittäisten vastaajien ja yritysten testin tulokset ovat luottamuksellisia.

Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin. Tarvittaessa voimme myös auttaa syvemmän itsearvioinnin tekemisessä tai vastausten analysoinnissa.

Asiakasarvo hallituksen ja johdon agendalla

Asiakasarvon rakentaminen tarkoittaa strategisia valintoja ja asiakkaan aseman nousemista myös hallitusten ja johtoryhmien agendalle. Testaa, kuinka vahvasti yrityksesi rakentaa asiakasarvoa, ja miten pärjäätte verrattuna muihin yrityksiin. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäisen vastaajan tai yrityksen tietoja voi tunnistaa.

Kiitos! 
Lähetimme sinulle sähköpostin, josta pääset testiin.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pillars4CustomerValue™

Pillars4CustomerValue™ -työkalu antaa yrityksen omistajille, hallitukselle ja johdolle läpinäkyvyyden yrityksen asiakasarvoon ja yrityksen kykyyn kääntää luomansa asiakasarvo kassavirraksi.

Näet, kuinka asiakasarvo kääntyy kassavirraksi, missä on pahimmat arvon tuottamisen pullonkaulat, ja pystyt suuntaamaan investoinnit oikein.

Viestisi on lähetetty. Kiitos!
Oops! Something went wrong while submitting the form.